2 jaar gratis garantie bij Fluid Freeride-verkoop

Het is een nieuw jaar en een perfect moment om een ​​elektrische scooter te vinden voor het komende seizoen. Op dit moment heeft Fluid Freeride een aantal van de beste aanbiedingen die je maar kunt vinden, voor een aantal van onze favoriete scooters en meer. Profiteer nu van deze Fluid Freeride-aanbiedingen.

De uiterst betrouwbare Vloeiende CityRider kost slechts $ 399 en is ultradraagbaar Vloeibare mug kost slechts $ 899. De Vloeiend uitzicht is slechts $ 1.199, de Horizon is $ 729, en de Mercane Jubel is op $899, een daling van $1,599.

Op zoek naar een performance scooter? De Kaabowolfkrijger X is te koop voor slechts $ 1.699, en de favoriete scooter van onze recensent Mitchell, de NAMI Klima, is te koop voor $ 1.999, of $ 709 korting op de normale prijs. En het origineel NAMI BURN-E MAX gaat voor $ 1000 korting op de volledige prijs van $ 4,999.

Lezers van Rider Guide krijgen nog een deal die je niet mag laten liggen – krijg 1 jaar extra garantie met de code RGWARRANTY. (Zodra u een uitgebreid garantieplan aan uw winkelwagentje toevoegt, ziet u de optie voor de couponcode.)

Dat zeggen we niet zomaar: spring in op deze uitverkoop, spring daarna op je nieuwe scooter en rij in stijl het lenteweer tegemoet.

Badkamer-Accessoires.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart